Пилешки бутчета с масала

Пилешки бутчета с гарам масала

Пилешки бутчета с масала

Пилешки бутчета с гарам масала

Пикантни пилешки бутчета с индийски микс от подправки гарам масала.
Време за подготовка: 1 hour
Време за готвене: 20 minutes
Общо време: 1 hour 20 minutes
Тип ястие: Основно ястие
Кухня: Интернационална
Ключови думи: Пиле
Порции: 4 порции

Нужни уреди

  • 1 Cosori Premium Air Fryer

Съставки
  

  • 79 мл кокосово мляко
  • 24 г доматено пюре
  • 3 г гарам масала
  • 2 г кимион
  • 3 г куркума
  • 2 г кардамон
  • 3 г чесън на прах
  • 25 г джинджифил настърган
  • 5 г сол
  • 4 пилешки бутчета

Начин на приготвяне
 

  • Смесете в купа всички съставки освен пилето и разбъркайте.
  • Потопете пилешките бутчета в кокосовата марината и оваляйте, така че да се покрият добре. Оставете да се мариноват за 1 час в хладилник.
  • Изберете опция “preheat” на вашия Cosori Air Fryer, настройте на 175 градуса и натиснете start/pause.
  • Извадете пилешките бутчета от хладилника и поставете в загретия air fryer.
  • Гответе на 175 градуса за 20 минути.
  • Сервирайте със задушен ориз басмати.
Ключови думи Пиле
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Recipe Rating