Go Back
Print
Recipe Image
Equipment
Smaller
Normal
Larger
Пиле с пармезан
Сочни пилешки гърди с хрупкава панировка с пармезан.
Разпечатайте рецептата
Време за подготовка:
10
minutes
mins
Време за готвене:
12
minutes
mins
Общо време:
22
minutes
mins
Тип ястие:
Основно ястие
Кухня:
Интернационална
Ключови думи:
Пиле
Порции:
2
порции
Нужни уреди
1 Cosori Premium Air Fryer
Съставки
56
г
панко галета
20
г
Пармезан
настърган
2
2 обезкостени пилешки гърди
(454 гр)
60
г
брашно
2
яйца
разбити
мазнина за готвене
2
парчета сирене моцарела
сос Маринара
за сервиране
2
стръка пресен магданоз
ситно нарязан, за сервиране
Начин на приготвяне
Изберете опция “preheat” на вашия Cosori Air Fryer, настройте на 180 градуса и натиснете start/pause.
Смесете в купа панко галетата и сиренето Пармезан.
Оваляйте пилето в брашното, след това потопете в разбитите яйца и след това оваляйте в сместа от галета.
Добавете мазнина отгоре и поставете в загретия air fryer като може да добавите допълнително мазнина.
Гответе пилешките гърди на 180 градуса за 12 минути.
Поставете по 1 парче моцарела на всяка пилешка гърда, когато остават 2 минути от готвенето.
Сервирайте със сос маринара и пресен магданоз.
Ключови думи
Пиле