Изберете функцията " Печене ", настройте времето на 12 минути и натиснете Старт/Пауза, за да загреете фурната.
В голяма купа разбийте царевичното брашно, обикновеното брашно, пудрата захар, солта и бакпулвера.
В отделна купа разбийте яйцата, мътеницата, разтопеното масло и меда.
Добавете мокрите съставки в купата със сухите и разбъркайте до хомогенност.
Напълнете всяка подложка за кексчета с тестото.
Поставете напълнените подложки за кексчета върху тавата на фритюрника и поставете тавата на ниво 5 в предварително загрятата фурна. Ще трябва да печете на партиди, ако е необходимо.
Смесете омекотеното масло, пикантния мед и солта в малка купа, като разбърквате добре.
Извадете пирожките, когато са готови, и ги оставете да се охладят. Повторете процеса за останалото тесто.
Сервирайте пирожките с пикантното медено масло и се насладете на вкусната комбинация!