Започваме с подготвянето на плънката, измиваме добре ориза и булгура, нарязваме на дребно зеленчуците.
В тенджерка изсипваме 3 с.л. олио и задушаваме зеленчуците за 3/4 мин като към тях добавяме ориза, разбъркваме и след 2 минути добавяме доматения сос, солта, червения пипер и разбъркваме добре, наливаме 2/3 от бульона и варим докато се абсорбира.
Плънката дърпаме настрани. Смесваме свинската и телешката кайма, заедно с подправките. В друга тенджера изсипваме останалите 2 с.л. олио, прибавяме каймата след като се задуши, добавяме и половината от плънката с ориз, сесваме добре и оставяме да изстине.
Почистваме чушките от семки, измиваме ги добре и пълним с плънката. Пълним половината от чушките с месната плънка, а другата половина с вегетарианската.
Чушките подреждаме на дъното на кошницата като поставяме разделителя в средата, тъй като от едната страна ще печем чушките с месо, а от другата без. Наливаме останалата част от бульона.
Избираме GRANDZONE на функция Bake зa 20 минути на 170 градуса и натискаме бутона за старт.
Завъртаме чушките, избираме GRANDZONE на функция Bake за 10 минути, отното на 170 градуса.
Последната стъпка е да включим GRANDZONE, функция Grill за 4 минути на 205 градуса, за да получат чушките хубав загар.
Готовите чушки можем да сервираме с кисело мляко. Бон Апети!