Смесваме в купа всички необходими продукти за овкусяване на крилцата като прибавяме и тях.
В три купи подготвяме необходимите продукти за панировката. В първата купа разбиваме яйцата, във втората поставяме брашното, а в третата галетата и корнфлейкса
Овалваме всяко крилце в брашно, после яйце и накрая в корнфлейкс.
Подреждаме в лявата част на кошницата, върху грил приставката. Избираме ZONE 1 на функция Airfry за 24 минути на 170 градуса и натискаме бутона за старт.
В купичка смесваме маслото, заедно с всички свежи билки.
Във фолио овиваме царевичките заедно с 1 ч.л. вода и 1 ч.л. от маслото с билки.
Натискаме бутона за стоп, поставяме в дясната част на кошницата, избираме функцията Roast за 20 минути на 200 градуса и отново стартираме COSORI Air Fryer.
Готовите крилца и царевица, сервираме със сос от синьо сирене. Бон Апети!