Go Back
Print
Recipe Image
Equipment
Smaller
Normal
Larger
Рибни такоси с царевична панировка
Хрупкави крокети от тилапия поднесени в царевични тортили и сос тартар.
Разпечатайте рецептата
Време за подготовка:
10
minutes
mins
Време за готвене:
7
minutes
mins
Общо време:
17
minutes
mins
Тип ястие:
Основно ястие
Кухня:
Интернационална
Ключови думи:
Риба
Порции:
4
порции
Нужни уреди
1 Cosori Premium Air Fryer
Съставки
450
тилапия
52
г
царевично брашно
1
г
смлян кимион
1
г
чили на прах
2
г
чесън на прах
1
г
лук на прах
3
г
сол
1
г
черен пипер
мазнина за готвене
царевични тортили
за сервиране
сос тартар
за сервиране
резени лайм
за сервиране
Начин на приготвяне
Нарежете рибата на ленти с дебелина 38 мм.
Смесете царевичното брашно и подправките в плитка чиния.
Оваляйте рибните ленти в царевичното брашно. Оставете в хладилник.
Изберете опция “preheat” на вашия Cosori Air Fryer, настройте на 175 градуса и натиснете start/pause.
Намажете рибата с мазнина и поставете в загретия air fryer
Изберете програма “seafood”, настройте на 7 минути и натиснете start/pause.
Обърнете рибата по средата на готвенето.
Сервирайте върху царевични тортили със сос тартар и сок от лайм.
Ключови думи
Риба