Рибни такоси с царевична панировка

Рибни такоси с царевична панировка

Рибни такоси с царевична панировка

Рибни такоси с царевична панировка

Хрупкави крокети от тилапия поднесени в царевични тортили и сос тартар.
Време за подготовка: 10 mins
Време за готвене: 7 mins
Общо време: 17 mins
Тип ястие: Основно ястие
Кухня: Интернационална
Ключови думи: Риба
Порции: 4 порции

Нужни уреди

  • 1 Cosori Premium Air Fryer

Съставки
  

  • 450 тилапия
  • 52 г царевично брашно
  • 1 г смлян кимион
  • 1 г чили на прах
  • 2 г чесън на прах
  • 1 г лук на прах
  • 3 г сол
  • 1 г черен пипер
  • мазнина за готвене
  • царевични тортили за сервиране
  • сос тартар за сервиране
  • резени лайм за сервиране

Начин на приготвяне
 

  • Нарежете рибата на ленти с дебелина 38 мм.
  • Смесете царевичното брашно и подправките в плитка чиния.
  • Оваляйте рибните ленти в царевичното брашно. Оставете в хладилник.
  • Изберете опция “preheat” на вашия Cosori Air Fryer, настройте на 175 градуса и натиснете start/pause.
  • Намажете рибата с мазнина и поставете в загретия air fryer
  • Изберете програма “seafood”, настройте на 7 минути и натиснете start/pause.
  • Обърнете рибата по средата на готвенето.
  • Сервирайте върху царевични тортили със сос тартар и сок от лайм.
Ключови думи Риба
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Recipe Rating