Рибни такоси с царевична панировка
Хрупкави крокети от тилапия поднесени в царевични тортили и сос тартар.
Време за подготовка: 10 mins
Време за готвене: 7 mins
Общо време: 17 mins
Тип ястие: Основно ястие
Кухня: Интернационална
Ключови думи: Риба
- 450 тилапия
- 52 г царевично брашно
- 1 г смлян кимион
- 1 г чили на прах
- 2 г чесън на прах
- 1 г лук на прах
- 3 г сол
- 1 г черен пипер
- мазнина за готвене
- царевични тортили за сервиране
- сос тартар за сервиране
- резени лайм за сервиране
Нарежете рибата на ленти с дебелина 38 мм.
Смесете царевичното брашно и подправките в плитка чиния.
Оваляйте рибните ленти в царевичното брашно. Оставете в хладилник.
Изберете опция “preheat” на вашия Cosori Air Fryer, настройте на 175 градуса и натиснете start/pause.
Намажете рибата с мазнина и поставете в загретия air fryer
Изберете програма “seafood”, настройте на 7 минути и натиснете start/pause.
Обърнете рибата по средата на готвенето.
Сервирайте върху царевични тортили със сос тартар и сок от лайм.
Leave a Reply
Want to join the discussion?Feel free to contribute!