Измиваме и обелваме доматите, нарязваме ги на шайби.
На дъното на всяко гювече слагаме по 20 грама масло, следва домата, а накрая и сиренето, което натрошаваме и оформяме кладенче, където след това ще бъдат яйцата.
Поставяме двете гювечета от лявата и дясната страна на кошницата, избираме GRANDZONE, функация Bake 160 градуса за 20 минути, с капак.
След изтичането на 20 минути, поставяме по две яйца в кладенчето и на двете гювечета, избираме GRANDZONE на функцията Bake на 180 градуса - за 6 минути за рохки яйца и за 8 минути за твърдо сварени.
След приключване на програмата, изваждаме и сервираме поръсено с магдано, по желание. Бон Апети!
Бележки
Ако предпочитате различно от кравето сирене, може да го замените по ваш вкус.