Поставете скарата в кошницата на фритюрника.
Разбъркайте конфитюра от ягоди и царевичното нишесте в малка купа.
Поръсете малко брашно върху чиста повърхност и разстелете двете кори за пай. Изрежете заоблените им краища, след което разрежете всяка кора на 4 еднакви по големина правоъгълника.
Изберете функцията Предварително загряване, настройте температурата на 190°C, след което натиснете Старт/Пауза.
Поставете 1½ до 2 супени лъжици конфитюр в центъра на 4 от парчетата кора, след което го разнесете, като оставите поне 1.5 см около ръба.
Поставете още едно парче кора върху тези със сладко. Притиснете краищата, за да се запечатат, след което ги намачкайте с вилица и изрежете неравните краища.
Разбийте заедно яйцето и 1 супена лъжица вода в малка купа, след което нанесете тънък слой върху горната част на всеки сладкиш.
Поставете сладкишите върху предварително загрятата скара.
Изберете функцията Изпичане, настройте температурата на 160°C и времето на 10 минути, след което натиснете Старт/Пауза.
Извадете сладкишите, когато са готови, и ги оставете да се охладят.
Разбъркайте съставките на глазурата до пълна гладкост, след което намажете всеки от охладените сладкиши. Отгоре сложете поръска, след което сервирайте.