Go Back
Print
Recipe Image
Equipment
Smaller
Normal
Larger
Филе от сом в стил “Кейджън”
Пренесете се в Ню Орлиънс със сочно филе от сом с ароматни подправки в стил “Кейджън”.
Разпечатайте рецептата
Време за подготовка:
3
minutes
mins
Време за готвене:
7
minutes
mins
Общо време:
10
minutes
mins
Тип ястие:
Основно ястие
Кухня:
Американска
Ключови думи:
Риба, Сом
Порции:
2
порции
Нужни уреди
1 Cosori Premium Air Fryer
Съставки
5
г
червен пипер
3
г
чесън на прах
2
г
лук на прах
2
г
смляна сушена мащерка
1
г
смлян черен пипер
1
г
лют червен пипер
1
г
сух босилек
1
г
сушен риган
2
филета от сом
(177 г)
мазнина за готвене
Начин на приготвяне
Изберете опция “preheat” на вашия Cosori Air Fryer, настройте на 175 градуса и натиснете start/pause.
Смесете всички подправки в купа.
Оваляйте рибата от всяка страна в микса от подправки.
Намажете всяка страна на рибата с мазнина и поставете в загретия air fryer.
Изберете програма “seafood” и натиснете start/pause.
Извадете внимателно когато готвенето приключи и сервирайте.
Ключови думи
Риба, Сом