Филе от сом в стил “Кейджън”
Пренесете се в Ню Орлиънс със сочно филе от сом с ароматни подправки в стил “Кейджън”.
Време за подготовка: 3 mins
Време за готвене: 7 mins
Общо време: 10 mins
Тип ястие: Основно ястие
Кухня: Американска
Ключови думи: Риба, Сом
- 5 г червен пипер
- 3 г чесън на прах
- 2 г лук на прах
- 2 г смляна сушена мащерка
- 1 г смлян черен пипер
- 1 г лют червен пипер
- 1 г сух босилек
- 1 г сушен риган
- 2 филета от сом (177 г)
- мазнина за готвене
Изберете опция “preheat” на вашия Cosori Air Fryer, настройте на 175 градуса и натиснете start/pause.
Смесете всички подправки в купа.
Оваляйте рибата от всяка страна в микса от подправки.
Намажете всяка страна на рибата с мазнина и поставете в загретия air fryer.
Изберете програма “seafood” и натиснете start/pause.
Извадете внимателно когато готвенето приключи и сервирайте.
Leave a Reply
Want to join the discussion?Feel free to contribute!