Филе от сом в стил “Кейджън”

Филе от сом в стил “Кейджън”

Пренесете се в Ню Орлиънс със сочно филе от сом с ароматни подправки в стил “Кейджън”.
Време за подготовка: 3 minutes
Време за готвене: 7 minutes
Общо време: 10 minutes
Тип ястие: Основно ястие
Кухня: Американска
Ключови думи: Риба, Сом
Порции: 2 порции

Нужни уреди

  • 1 Cosori Premium Air Fryer

Съставки
  

  • 5 г червен пипер
  • 3 г чесън на прах
  • 2 г лук на прах
  • 2 г смляна сушена мащерка
  • 1 г смлян черен пипер
  • 1 г лют червен пипер
  • 1 г сух босилек
  • 1 г сушен риган
  • 2 филета от сом (177 г)
  • мазнина за готвене

Начин на приготвяне
 

  • Изберете опция “preheat” на вашия Cosori Air Fryer, настройте на 175 градуса и натиснете start/pause.
  • Смесете всички подправки в купа.
  • Оваляйте рибата от всяка страна в микса от подправки.
  • Намажете всяка страна на рибата с мазнина и поставете в загретия air fryer.
  • Изберете програма “seafood” и натиснете start/pause.
  • Извадете внимателно когато готвенето приключи и сервирайте.
Ключови думи Риба, Сом
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Recipe Rating