Пилешки крилца с хрупкава коричка

Пилешки крилца с хрупкава коричка

Апетитни пилешки крилца от Луизиана с хрупкава коричка – перфектната комбинация от пикантност и хрупкавост.
Време за подготовка: 5 minutes
Време за готвене: 16 minutes
Общо време: 21 minutes
Тип ястие: Предястие
Кухня: Американска
Ключови думи: Крилца
Порции: 4

Нужни уреди

  • 1 Cosori Turbo Blaze

Съставки
  

  • 1 с.л гранулиран чесън
  • 1 ч.л лук на прах
  • 1 кубче пилешки бульон(с намалено съдържание на натрий)
  • 1 ч.л сол
  • 1 ч.л черен пипер
  • 1 ч.л пушен червен пипер
  • ½ ч.л кайенски пипер
  • ½ ч.л сух магданоз
  • ½ ч.л сушена мащерка
  • ½ ч.л сушен риган
  • кг пилешки крилца

Начин на приготвяне
 

  • Поставете скарата в кошницата на фритюрника.
  • Изберете функцията Предварително загряване,настройте температурата на 395°F, след което натиснете Старт/Пауза.
  • Сложете всички подправки в голяма купа иразбъркайте добре, след което добавете пилешкитекрилца и оваляйте, за да се покрият.
  • Поставете пилешките крилца върху предварително загрятата скара.
  • Изберете функцията Пържене на горещ въздух,настройте температурата на 200 °C и времето на 16минути, след което натиснете Старт/Пауза.
  • След като са готови, извадете пилешките крилца и сервирайте.
Ключови думи Крилца