Сложете свинските котлети в найлонов плик, който може да се затваря, заедно с чесъна, кленовия сироп, ябълковия оцет, зехтина, лимоновия сок, червения пипер, солта, черния пипер и кайенския пипер.Запечатайте торбичката и изкарайте излишния въздух. Мариновайте в хладилника за 30 минути.
Поставете скарата в кошницата на фритюрника.
Изберете функцията Предварително загряване,настройте температурата на 220 °C, след което натиснете Старт/Пауза.
Поставете свинските котлети върху предварително загрятата скара.
Изберете функцията Печене, настройте температурата на 220 °C и времето на 7 минути, след което натиснете Старт/Пауза.
Извадете котлетите, когато са готови, и ги оставете да починат 5 минути, преди да сервирате.