Свински руладини с прошуто

Свински руладини с прошуто

Свински руладини с прошуто

Свински руладини с прошуто

Една лесна и изключително вкусна рецепта с която да впечатлите всички у дома. Руладини от свинско бон филе с хрупкаво прошуто.
Време за подготовка: 10 mins
Време за готвене: 9 mins
Общо време: 19 mins
Тип ястие: Основно ястие
Кухня: Средиземноморска
Ключови думи: Свинско
Порции: 4 порции

Нужни уреди

  • 1 Cosori Premium Air Fryer

Съставки
  

  • 6 парчета прошуто тънко нарязани
  • 1 свинско бон филе 454 гр, нарязано наполовина и начукано
  • 6 г сол
  • 1 г черен пипер
  • 227 г пресни листа спанак
  • 4 резена сирене моцарела
  • 18 г сушени домати
  • 10 мл зехтин

Начин на приготвяне
 

  • Поставете 3 парчета прошуто върху хартия за печене, така че леко да се застъпват едно върху друго. Сложете 1 половина от свинското филе върху прошутото и направете същото с другата половина.
  • Овкусете руладините отвътре със сол и черен пипер.
  • Поставете половината от спанака, моцарелата и доматите върху свинското, като оставяте по 13 мм от всички страни.
  • Завийте на руло около плънката и стегнете като увиете с връзка.
  • Повторете същото с другото свинско филе. Поставете руладините в хладилника.
  • Изберете опция “preheat” на вашия Cosori Air Fryer и натиснете start/pause.
  • Намажете 5 мл зехтин върху всяко руло и поставете в загретия air fryer.
  • Изберете опция “steak”, настройте на 9 минути и натиснете start/pause.
  • Оставете руладините да се охладят за 10 минути преди да нарежете.
Ключови думи Свинско
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Recipe Rating