Свинско кацу

Свинско кацу

Свинско кацу

Свинско кацу

Японска рецепта за пържено панирано свинско месо, много популярна в страната на изгряващото слънце.
Време за подготовка: 10 mins
Време за готвене: 14 mins
Общо време: 24 mins
Тип ястие: Основно ястие
Кухня: Японска
Ключови думи: Свинско

Нужни уреди

  • 1 Cosori Premium Air Fryer

Съставки
  

  • 2 свински пържоли (170 гр), без кост
  • 56 г 56 гр панко галета
  • 3 г 3 гр чесън на прах
  • 2 г 2 гр лук на прах
  • 6 г 6 гр сол
  • 1 г 1 гр бял пипер
  • 60 г 60 гр брашно
  • 2 яйца разбити
  • мазнина за готвене

Начин на приготвяне
 

  • Оставете пържолите в найлонов плик с цип или покрийте с фолио.
  • Начукайте месото с чук до постигане на дебелина от 13 мм.
  • Смесете в купа галетата и подправките и оставете настрана.
  • Оваляйте всяка пържола в брашното, след това потопете в разбитите яйца и след това оваляйте в галетата.
  • Изберете опция “preheat” на вашия Cosori Air Fryer, настройте на 180 градуса и натиснете start/pause.
  • Намажете и двете страни на пържолите с мазнина и поставете в загретия air fryer.
  • Гответе на 180 градуса за 14 минути.
  • Извадете когато готвенето приключи и оставете да си починат около 5 минути.
  • Нарежете на парчета и сервирайте.
Ключови думи Свинско
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Recipe Rating