Броколи с галета и каперси

Броколи с галета и каперси

Свежи броколи, запечени с хрупкава галета и каперси. Това ястие е перфектната комбинация от текстури и вкусове, които ще направят всяко хранене специално.
Време за подготовка: 10 minutes
Време за готвене: 10 minutes
Общо време: 20 minutes
Тип ястие: Гарнитура
Кухня: Интернационална
Ключови думи: Броколи
Порции: 4

Нужни уреди

  • 1 Cosori Premium II

Съставки
  

  • 360 г броколи фиорета
  • ½ с.л зехтин
  • ½ ч.л кошерна сол

За панировката:

  • 60 г галета
  • 2 с.л несолено масло
  • 1 с.л каперси
  • 1 лимон
  • ½ ч.л кошерна сол

Начин на приготвяне
 

  • Поставете скарата в COSORI.
  • Изберете функцията Зеленчуци,настройте температурата на 200°C и времето на 8 минути, след което натиснете Старт/Пауза, за да загреете.
  • Объркайте броколите със зехтина и кошерната сол в средна купа.
  • Поставете броколите върху предварително загрятата скара.
  • Разклатете броколите по средата на готвенето. Напомнянето за разклащане ще ви информира кога.
  • Разбъркайте галетата, разтопеното масло,каперсите, лимоновата кора и солта вмалка купа.
  • Отстранете броколите, когато са готови.
  • Внимателно извадете скарата от кошницата на фритюрника, след което поставете галетата директно в кошницата.
  • Задайте температурата на 205°C и времето на 2 минути, след което натиснете Старт/Пауза.
  • Когато е готово, извадете галетата и поръсете броколите,след което сервирайте.
Ключови думи Броколи