Бърза марината за месо на фраер 🥩♥️🙌🏻
Понякога имаме нужда точно от бързи вкусни решения и ако обичате да сглобявате порции с месце и всичко любимо около него, то тази рецепта трябва да си я запазите.
Време за подготовка: 40 minutes mins
Време за готвене: 10 minutes mins
Общо време: 50 minutes mins
Тип ястие: Основно ястие
Кухня: Българска
Ключови думи: Пиле, Свинско
Мариновам както свинско, така и пилешко с този микс от:
- 100 мл зехтин
- 1/2 сок от лимон
- 3-4 ск. чесън
- 2 с.л. риган щедри
- сол на вкус
- черен пипер на вкус
Нарежете месото на парченца (тази марината е достатъчна за 2-3 големи вратни пържоли).
Сложете в купа или зип плик и мариновайте за 30 минути в хладилник.
Може и повече, но 30 мунути е минимума.
Сгответе в Cosori Dual Blaze на програма Air fry на 205° за 6 до 10 минути (зависи от парчетата месо).
Гарнирайте си порция по ваш вкус.
Ключови думи Пиле, Свинско