Стромболи с шунка и моцарела

Стромболи с шунка и моцарела

Стромболи с шунка и моцарела

Стромболи с шунка и моцарела

Лесна и много вкусна рецепта за стромболи с шунка и моцарела.
Време за подготовка: 35 mins
Време за готвене: 20 mins
Общо време: 55 mins
Тип ястие: Основно ястие
Кухня: Средиземноморска
Ключови думи: Стромболи
Порции: 4 порции

Нужни уреди

  • 1 Cosori Premium Air Fryer

Съставки
  

  • 283 г тесто за пица, охладено
  • брашно, за поръсване
  • 8 резена шунка
  • 3 резена сирене проволоне
  • 3 резена сирене моцарела
  • 50 г печени червени чушки нарязани
  • 1 г италианска подправка
  • 1 яйце разбито
  • 15 мл прясно мляко
  • 1 г сол
  • 1 г сушен риган
  • 1 г чесън на прах
  • 1 г черен пипер

Начин на приготвяне
 

  • Оставете тестото на стайна температура за 30 минути.
  • Поръсете тестото с брашно и разточете до дебелина 6 мм.
  • Подредете шунката, сирената, чушките и италианските подправки в едната половина на тестото и завийте.
  • Смесете яйцето и млякото заедно. Намажете горната част на тестото с яйцето.
  • Поръсете със сол, риган, чесън на прах и черен пипер. Оставете настрана.
  • Изберете опция “preheat” на вашия Cosori Air Fryer, настройте на 175 градуса и натиснете start/pause.
  • Поставете стромболите в загретия air fryer.
  • Гответе на 175 градуса за 20 минути. Обръщате на всеки 5 минути по време на готвене.
Ключови думи Стромболи
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Recipe Rating