Стромболи с шунка и моцарела

Стромболи с шунка и моцарела
Нужни уреди
- 1 Cosori Premium Air Fryer
Съставки
- 283 г тесто за пица, охладено
- брашно, за поръсване
- 8 резена шунка
- 3 резена сирене проволоне
- 3 резена сирене моцарела
- 50 г печени червени чушки нарязани
- 1 г италианска подправка
- 1 яйце разбито
- 15 мл прясно мляко
- 1 г сол
- 1 г сушен риган
- 1 г чесън на прах
- 1 г черен пипер
Начин на приготвяне
- Оставете тестото на стайна температура за 30 минути.
- Поръсете тестото с брашно и разточете до дебелина 6 мм.
- Подредете шунката, сирената, чушките и италианските подправки в едната половина на тестото и завийте.
- Смесете яйцето и млякото заедно. Намажете горната част на тестото с яйцето.
- Поръсете със сол, риган, чесън на прах и черен пипер. Оставете настрана.
- Изберете опция “preheat” на вашия Cosori Air Fryer, настройте на 175 градуса и натиснете start/pause.
- Поставете стромболите в загретия air fryer.
- Гответе на 175 градуса за 20 минути. Обръщате на всеки 5 минути по време на готвене.
Leave a Reply
Want to join the discussion?Feel free to contribute!