Свинско филе с горчица и розмарин

Свинско филе с горчица и розмарин

Свинско филе с горчица и розмарин: съвършена комбинация от пикантност и аромат, която превръща всяко ястие в гурме изживяване.
Време за подготовка: 20 minutes
Време за готвене: 35 minutes
Общо време: 55 minutes
Тип ястие: Основно ястие
Кухня: Интернационална
Ключови думи: Свинско
Порции: 6

Нужни уреди

  • 1 Cosori Turbo Blaze

Съставки
  

  • 1 свинско филе (2 до 2½ килограма)
  • 1 с.л неутрално масло
  • сол на вкус
  • черен пипер на вкус
  • 2 с.л дижонска горчица
  • 2 с.л пълнозърнеста горчица
  • 2 с.л пресен розмарин, смлян
  • 3 скилидки чесън настъргани или много фино смлени
  • 1 с.л кафява захар
  • 2 ч.л бяло вино

Начин на приготвяне
 

  • Извадете свинското филе от хладилника 30 минути преди готвене.
  • Завържете свинското филе с месарски канап, за да го структурирате, след което го намажете отвън с мазнина и подправете със сол и черен пипер.
  • Поставете скарата в COSORI фритюрника.
  • Изберете функцията Предварително загряване,настройте температурата на 190 °C, след което натиснете Старт/Пауза.
  • Поставете свинското филе върху предварително загрятата скара.
  • Изберете функцията Пържене на горещ въздух, настройте температурата на 190 °C и времето на 20минути, след което натиснете Старт/Пауза.
  • Разбъркайте заедно дижонската горчица,пълнозърнестата горчица, розмарина, чесъна,кафявата захар и бялото вино.
  • Обърнете свинското филе, след което намажете всички негови страни със сместа.
  • Изберете функцията Пържене на горещ въздух,настройте температурата на 190 °C и времето на 15минути, след което натиснете Старт/Пауза.
  • След като е готово, извадете свинското филе и го оставете да почине 10 минути, след това отстранете канапа, нарежете и сервирайте.
Ключови думи Свинско