Кокосови скариди

Кокосови скариди

Кокосови скариди – хрупкави и ароматни, с екзотичен привкус, който ще ви пренесе на тропически остров.
Време за подготовка: 8 minutes
Време за готвене: 6 minutes
Общо време: 14 minutes
Тип ястие: Предястие
Кухня: Азиатска, Тайландска
Ключови думи: Скариди
Порции: 3

Нужни уреди

  • 1 Cosori Dual Blaze

Съставки
  

  • 27 г обикновено брашно
  • 5 г сол
  • 1 г черен пипер
  • 1 г чесън на прах
  • 2 г червен пипер
  • 2 големи яйца, разбити
  • 15 мл мляко
  • 28 г панко галета
  • 40 г неподсладен кокос на люспи
  • 230 г големи скариди, обелени и почистени
  • мазнина за готвене

Начин на приготвяне
 

  • Смесете брашното и половината от подправките в 1 купа.
  • Разбийте яйцата и млякото в отделна купа.
  • В трета купа смесете панировката,кокосовите стърготини и другата половина от подправките.
  • Оваляйте всяка скарида във футура, следтова я потопете в яйце, а после я оваляйте в галета и кокос. Потопете отново в яйце и трохи и оставете настрана.
  • Поставете скарата в кошницата на Cosori, след което поставете скаридите върху нея.
  • Напръскайте скаридите със спрей с олио.
  • Изберете функцията Frozen Food ,настройте времето на 6 минути, след което натиснете Старт/Пауза.
  • Извадете ги , когато са готови, и сервирайте.
Ключови думи Скариди