Скариди с бекон

Скариди с бекон

Скариди с бекон

Скариди с бекон

Една екзотична и вкусна комбинация. Сочни скариди с увити с хрупкав бекон.
Време за подготовка: 5 minutes
Време за готвене: 16 minutes
Общо време: 21 minutes
Тип ястие: Предястие
Кухня: Интернационална
Ключови думи: Бекон, Скариди
Порции: 4 порции

Нужни уреди

  • 1 Cosori Pro Air Fryer

Съставки
  

  • 16 джъмбо скариди обелени и почистени
  • 3 г чесън на прах
  • 2 г червен пипер
  • 2 г лук на прах
  • 1 г смлян черен пипер
  • 8 ленти бекон нарязани на две по дължина

Начин на приготвяне
 

  • Поставете скаридите в купа и овкусете с подправките.
  • Увийте бекона около скаридите като започвате от върха и завършвате на опашката. Закрепете с клечка за зъби.
  • Изберете опция “Preheat” на вашия Cosori Air Fryer, настройте на 175 градуса и натиснете Start/Pause.
  • Сложете половината от скаридите в загретия air fryer.
  • Изберете програма “Bacon” и натиснете Start/Pause. Когато готвенето приключи, оставете настрана.
  • Повторете същото с другата партида скариди.
  • Отцедете излишната мазнина като поставите скаридите върху кухненска хартия и сервирайте.
Ключови думи Бекон, Скариди
1 reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Recipe Rating