Пилешки крилца с чесън и пармезан

Пилешки крилца с чесън и пармезан

Една рецепта за феновете на пърженото пиле. Хрупкави, вкусни и без излишни калории.
Време за подготовка: 5 mins
Време за готвене: 25 mins
Общо време: 30 mins
Тип ястие: Предястие
Кухня: Американска
Ключови думи: Пиле
Порции: 3 порции

Нужни уреди

  • 1 Cosori Premium Air Fryer

Съставки
  

  • 25 г царевично брашно
  • 20 г пармезан настърган
  • 9 г чесън на прах
  • сол и черен пипер на вкус
  • 700 г пилешки крилца
  • мазнина за готвене

Начин на приготвяне
 

  • Изберете опция “Preheat” на вашия Cosori Air Fryer, настройте на 195 градуса и натиснете Start/Pause.
  • Смесете царевичното брашно, пармезана, чесъна на прах, солта и черния пипер в купа.
  • Оваляйте пилешките крилца в подправките, така че хубаво да се поркият.
  • Намажете кошницата на вашия air fryer с мазнина и добавете крилцата, като добавете мазнина и отгоре.
  • Изберете програма “Chicken” и натиснете Start/Pause. Не забравяйте да разклатите кошницата по средата на готвенето.
  • Поръсете с пармезан и сервирайте.
Ключови думи Пиле
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Recipe Rating