Люти пилешки крилца с мед и Срирача

Люти пилешки крилца с мед и Срирача

Рецепта за любителите на люто. Пилешки крилца с ароматни подправки и сос Срирача.
Време за подготовка: 5 mins
Време за готвене: 30 mins
Общо време: 35 mins
Тип ястие: Предястие
Кухня: Американска
Ключови думи: Пиле
Порции: 2 порции

Нужни уреди

  • 1 Cosori Premium Air Fryer

Съставки
  

  • 2 г пушен червен пипер
  • 2 г чесън на прах
  • 2 г лук на прах
  • 2 г сол
  • 2 г черен пипер
  • 25 г царевично брашно
  • 500 г пилешки крилца
  • мазнина за готвене
  • 90 г мед
  • 100 г Срирача лют сос
  • 15 мл оризов оцет
  • 5 мл сусамово масло

Начин на приготвяне
 

  • Изберете опция “Preheat” на вашия Cosori Air Fryer, настройте на 175 градуса и натиснете Start/Pause.
  • Смесете заедно пушения пипер, чесъна, лука, солта, черния пипер и царевичното брашно.
  • Оваляйте крилцата в царевичната смес, така че да се покрият добре.
  • Поставете крилцата в загретия air fryer.
  • Изберете “Chicken”, настройте на 30 минути и натиснете Start/Pause.
  • Разклатете кошницата по средата на готвенето.
  • Разбийте меда, соса Срирача, оризовия оцет и сусамовото масло в голяма купа.
  • Оваляйте готовите крилца в соса и сервирайте.
Ключови думи Пиле
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Recipe Rating