Телешки шишчета по корейски
Сочни телешки шишчета с автентични подправки.
Време за подготовка: 1 hour hr 5 minutes mins
Време за готвене: 6 minutes mins
Общо време: 1 hour hr 11 minutes mins
Тип ястие: Предястие
Кухня: Азиатска
Ключови думи: Телешко, Шишче
- 20 g соева паста ssamjang
- 20 g чили паста гочуянг
- 15 мл соев сос
- 15 мл сусамово масло
- 15 мл мед
- 5 мл оризов оцет
- 4450 г телешко нарязано на парчета от 3.5 см
Смесете совета паста, чили пастата, соевия сос, сусамовото масло, меда и оцета в купа.
Сложете телешкото в маринатата и оставете за 1 час.
Изберете опция “Preheat” на вашия Cosori Air Fryer и натиснете Start/Pause.
Подредете парчетата месо върху шишчетата и поставете в загретия air fryer.
Изберете програма “Steak” и натиснете Start/Pause.
Ключови думи Телешко, Шишче
Leave a Reply
Want to join the discussion?Feel free to contribute!