Телешки шишчета по корейски

Телешки шишчета по корейски

Телешки шишчета по корейски

Телешки шишчета по корейски

Сочни телешки шишчета с автентични подправки.
Време за подготовка: 1 hour 5 minutes
Време за готвене: 6 minutes
Общо време: 1 hour 11 minutes
Тип ястие: Предястие
Кухня: Азиатска
Ключови думи: Телешко, Шишче
Порции: 2 порции

Нужни уреди

  • 1 Cosori Pro Air Fryer
  • 4 малки дървени шишчета или 2 големи разполовени

Съставки
  

  • 20 g соева паста ssamjang
  • 20 g чили паста гочуянг
  • 15 мл соев сос
  • 15 мл сусамово масло
  • 15 мл мед
  • 5 мл оризов оцет
  • 4450 г телешко нарязано на парчета от 3.5 см

Начин на приготвяне
 

  • Смесете совета паста, чили пастата, соевия сос, сусамовото масло, меда и оцета в купа.
  • Сложете телешкото в маринатата и оставете за 1 час.
  • Изберете опция “Preheat” на вашия Cosori Air Fryer и натиснете Start/Pause.
  • Подредете парчетата месо върху шишчетата и поставете в загретия air fryer.
  • Изберете програма “Steak” и натиснете Start/Pause.
Ключови думи Телешко, Шишче
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Recipe Rating