Смесете в голяма купа 90 гр. Брашно, солта и кристалната захар до пълното им смесване.
Прибавете маслото към брашното с помощта на миксер или като намачкате с ръце докато сместа наподобява едри трохи.
Добавете студената вода и разбъркайте хубаво.
Оформете тестото на топка, поставете в купа, покрийте с прозрачно фолио и охладете в хладилник за 1 час.
Смесете продуктите за плънката в купа и разбъркайте, така че да се смесят хубаво.
Разточете охладеното тесто до диаметър от 21 см.
Поръсете с 10 г брашно отгоре, като оставите краищата без брашно.
Подредете резените круши върху набрашнената част в декоративен кръг като ги застъпвате. Изсипете сока от крушите върху тарта и прегънете краищата навътре към плънката.
Покрийте краищата с разбитото яйце и поръсете с турбинадо захар. Оставете настрана.
Изберете опция “preheat” на вашия Cosori Air Fryer, настройте на 160 градуса и натиснете start/pause.
Намажете вашия air fryer с мазнина и поставете тарта вътре.
Изберете програма “bread”, настройте таймера на 45 минути и натиснете Start/pause.
Смесете меда и водата и намажете тарта, когато готвенето приключи.
Сервирайте с натрошени орехи.
Leave a Reply
Want to join the discussion?Feel free to contribute!