Разтопете маслото в малка тенджера на слаб огън. Отстранете от котлона, когато маслото се разтопи.
Нарежете лимона и изстискайте желаното количество на вкус директно в разтопеното масло.
Смесете солта, черния пипер и чесъна на прах и разбъркайте, докато се смесят равномерно.
Изберете Grandzone и функцията Grill, след което настройте температурата на 240°C (464°F), а времето – на 5 минути.
Извадете скаридите от опаковката и ги прехвърлете в чиния или върху дъска за рязане.
Подсушете скаридите с домакинска хартия.
Овкусете скаридите със зехтин, сол и черен пипер.
Изпечете скаридите във фритюрника за 5 минути, като ги обърнете по средата на печенето.
Поставете грилованите скариди в купа.
Залейте скаридите със соса от лимонов пипер. Разбъркайте добре и сервирайте.