Скариди с бекон

Скариди с бекон

Сочни скариди, увити в хрупкав бекон и леко запечени до съвършенство. Тази комбинация от морски дарове и бекон е истинска наслада за небцето, която ще направи всяко хранене специално.
Време за подготовка: 5 minutes
Време за готвене: 6 minutes
Общо време: 11 minutes
Тип ястие: Предястие
Кухня: Интернационална, Средиземноморска
Ключови думи: Бекон, Скариди
Порции: 5

Нужни уреди

  • 1 Cosori Premium II

Съставки
  

  • 16 големи големи скариди, обелени и почистени
  • 1 ч.л чесън на прах
  • 1 ч.л червен пипер
  • 1 ч.л лук на прах
  • ¼ ч.л смлян черен пипер
  • 8 ленти бекон нарязани на половина

Начин на приготвяне
 

  • Поставете скарата в COSORI.
  • Изберете функцията Shrimp и натиснетеСтарт/Пауза за предварително загряване.
  • Поставете скаридите и подправките в купа и ги разбъркайте, за да се смесят.
  • Увийте парче бекон около всяка скарида,като започнете отгоре и завършите в края на опашката.
  • Поставете опакованите скариди върху предварително загрятата скара за хрупкавост.
  • Разклатете скаридите по средата на готвенето. Напомнянето за разклащане ще ви информира кога.
  • Извадете скаридите, когато са готови, и сервирайте.
Ключови думи Бекон, Скариди