Пълнени чушки халапеньо увити с бекон

Пълнени чушки халапеньо увити с бекон

Пълнени чушки халапеньо увити с бекон

Пълнени чушки халапеньо увити с бекон

Нещо специално за любителите на лютото. Халапеньо със всинска кайма, чедър и увити с бекон.
Време за подготовка: 10 minutes
Време за готвене: 16 minutes
Общо време: 26 minutes
Тип ястие: Предястие
Кухня: Интернационална
Ключови думи: Бекон, Халапеньо
Порции: 2 порции

Нужни уреди

  • 1 Cosori Pro Air Fryer

Съставки
  

  • 6 6 средни халапеньо чушки, разрязани на половина, без семки
  • 112 г смляно свинско месо
  • 57 г 60 гр сирене чедър
  • сол и черен пипер на вкус
  • 6 ленти бекон срязани на половина

Начин на приготвяне
 

  • Нарежете халапеньото по дължина на две и премахнете семките.
  • Смесете каймата, чедъра, солта и черния пипер в купа и разбъркайте.
  • Напълнете около 20 мл от сместа във всяка половинка от чушка.
  • Съберете двете половини на халапеньото и увийте с бекон.
  • Изберете опция “Preheat” на вашия Cosori Air Fryer, настройте на 160 градуса и натиснете Start/Pause.
  • Поставете чушките в загретия air fryer.
  • Изберете програма “Bacon”, настройте таймера на 16 минути и натиснете Start/Pause.
  • Сервирайте с вашия любим сос.
Ключови думи Бекон, Халапеньо
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Recipe Rating