Пълнени чушки халапеньо увити с бекон
Нещо специално за любителите на лютото. Халапеньо със всинска кайма, чедър и увити с бекон.
Време за подготовка: 10 minutes mins
Време за готвене: 16 minutes mins
Общо време: 26 minutes mins
Тип ястие: Предястие
Кухня: Интернационална
Ключови думи: Бекон, Халапеньо
- 6 6 средни халапеньо чушки, разрязани на половина, без семки
- 112 г смляно свинско месо
- 57 г 60 гр сирене чедър
- сол и черен пипер на вкус
- 6 ленти бекон срязани на половина
Нарежете халапеньото по дължина на две и премахнете семките.
Смесете каймата, чедъра, солта и черния пипер в купа и разбъркайте.
Напълнете около 20 мл от сместа във всяка половинка от чушка.
Съберете двете половини на халапеньото и увийте с бекон.
Изберете опция “Preheat” на вашия Cosori Air Fryer, настройте на 160 градуса и натиснете Start/Pause.
Поставете чушките в загретия air fryer.
Изберете програма “Bacon”, настройте таймера на 16 минути и натиснете Start/Pause.
Сервирайте с вашия любим сос.
Ключови думи Бекон, Халапеньо
Leave a Reply
Want to join the discussion?Feel free to contribute!