“Санта Мария” pибай стек

“Санта Мария” pибай стек

Санта Мария рибай стек – сочен и вкусен, с перфектна карамелизирана коричка и аромат, който ще ви накара да се влюбите във всяка хапка.
Време за подготовка: 30 minutes
Време за готвене: 10 minutes
Общо време: 40 minutes
Тип ястие: Основно ястие
Кухня: Американска
Ключови думи: Стек
Порции: 2

Нужни уреди

  • 1 Cosori Dual Blaze

Съставки
  

  • 1 рибай стек (450 гр), обезкостен
  • 2 г смлян черен пипер
  • 2 г чесън на прах
  • 2 г сушен риган
  • 2 г лук на прах
  • щипка сушен розмарин
  • щипка лют черен пипер
  • щипка сушен градински чай
  • 15 мл зехтин

Начин на приготвяне
 

  • Извадете пържолата от хладилника30 минути преди готвенето.
  • Подсушете пържолата с хартиена кърпа и овкусете двете страни със сол и черен пипер.
  • Смесете подправките и поръсете равномерно пържолата.
  • Полейте пържолата със зехтин.
  • Поставете пържолата директно в кошницата на Cosori, без скарата.
  • Изберете функцията Steak (пържола), настройте времето на 10 минути, след което натиснетеСтарт/Пауза. Така ще постигнете средна степен на готовност.
  • Извадете я, когато е готова. Оставете пържолата да почине 5 минути,преди да я нарежете и сервирате.
Ключови думи Стек