Фланк стек с балсамико и горчица

Фланк стек с балсамико и горчица

Фланк стек с балсамико и горчица

Фланк стек с балсамико и горчица

Фланк стекът е специфичен кът с по-малко съдържание на мазнини и изключителен аромат.
Време за подготовка: 2 hrs 10 mins
Време за готвене: 6 mins
Тип ястие: Основно ястие
Кухня: Американска
Ключови думи: Стек
Порции: 2 порции

Нужни уреди

  • 1 Cosori Pro Air Fryer

Съставки
  

  • 60 мл зехтин
  • 60 мл балсамов оцет
  • 36 г дижонска горчица
  • 500 г телешки фланк стек
  • 4 листа босилек нарязани
  • сол и черен пипер на вкус

Начин на приготвяне
 

  • Смесете зехтина, оцета балсамико и горчицата и разбъркайте хубаво, за да направите марината.
  • Поставете стека директно в маринатата. Покрийте с прозрачно фолио и оставете да се маринова в хладилник за 2 часа или през нощта.
  • Извадете от хладилника и оставете да се отпусне на стайна температура.
  • Изберете опция “Preheat” на вашия Cosori Air Fryer и натиснете Start/Pause.
  • Поставете стека в загрятия air fryer, изберете опция “Steak” и натиснете Start/Pause.
  • Разрежете под ъгъл, овкусете със сол и черен пипер и сервирайте с нарязания босилек.
Ключови думи Стек
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Recipe Rating