Стек сандвич
Лесен и сочен стек сандвич с хрян, рукола и лук.
Време за подготовка: 5 minutes mins
Време за готвене: 6 minutes mins
Общо време: 11 minutes mins
Тип ястие: Снак
Кухня: Американска
Ключови думи: Сандвич, Стек
- 500 г рибай стек обезкостен
- 20 мл зехтин
- 5 г сол
- 1 г черен пипер
- 110 г заквасена сметана
- 40 г смлян бял хрян
- 2 г пресен див лук нарязан на ситно
- 1 малък лук нарязан на ситно
- сока на ½ лимон
- сол и черен пипер на вкус
- препечени питки за бургер със сусам за сервиране
- бейби рукола и червен лук за сервиране
Изберете опция “Preheat” на вашия Cosori Air Fryer и натиснете Start/Pause.
Намажете стека с мазнина и подправете със сол и черен пипер.
Поставете стека в загретия air fryer.
Изберете опция “Steak” и натиснете Start/Pause.
Смесете заедно в малка купа заквасената сметана, хряна, дивия лук, лука и лимоновия сок и разбъркайте.
Овкусете със сол и черен пипер.
Извадете месото от фритюрника, когато готвенето приключи и оставете да си почине 5-10 минути преди да нарежете.
Поднесете сандчица като намажете долната част със соса от хрян, добавете рукола, лук и нарязания стек.
Ключови думи Сандвич, Стек
Leave a Reply
Want to join the discussion?Feel free to contribute!