Смесете заедно каймата, сусамото олио, мисо пастата, ментата, лука, солта и пипера до хубавото смесване на всички съставки.
Намажете ръцете си с малко сусамово масло и оформете от сместа малки кюфтенца с диаметър около 5 см. Ще получите около 8 кюфтенца.
Оставете кюфтенцата да се охладят в хладилник за 10 минути.
Направете глазура като смесеите соевия сос, мирин, вода и кафява захар. Оставете настрана.
Изберете опция “Preheat” на вашия Cosori Air Fryer и натиснете Start/Pause.
Подредете охладените кюфтенца в загретия air fryer.
Изберете програма “Steak”, настройте таймера на 10 минути и натиснете Start/Pause.
Мажете кюфтенцата с глазурата на всеки 2 минути от готвенето.
Leave a Reply
Want to join the discussion?Feel free to contribute!